Temna soba – edinstveno izkustvo

Temna soba je edinstvena naravna tehnika brez psihadeličnih substanc, katera pelje telo, um in dušo  v  razsvetljenost v sam Izvor esence človeka.
Veliko duhovnih tradicij se je posluževalo temnih tehnik za izkušanje razsvetljenosti in Božanskosti. Egiptovske piramide in ostale, Rimske katakombe, razne jame, kjer so meditirali. Jame imajo informacije, ki bazirajo na bazi Zemlje. Jame imajo moč esence Zemlje. Ko greš v temno sobo in se zliješ s popolno temo , se ta tema prej ko slej preobrazi – obrne v svetlobo.

V temi um in duša začneta svobodno gibati v obsežnih področjih psihične in duhovne izkušnje. Ko vstopite v to prvobitno stanje, se ponovno združite z resnično esenco vaše Biti – Božanstvom. Dobesedno “ravnate” z univerzalno kozmično energijo. Morda boste videli v preteklost in prihodnost, razumeli pravi pomen obstoja in začeli razumeti matrico uma.

Popolna tema globoko spremeni senzorične občutljivosti telesa / možganov. Prikrajšani smo za vse vizualne reference. Zvoki začnejo padati, ko izgubimo stik z zunanjim svetom in obračamo čutila navznoter. Učinek teme je zapreti velike kortikalne centre v možganih, obremenjujoče duševne in kognitivne funkcije v višjih možganskih centrih. Čustvena in občutljiva stanja so okrepljena, zlasti vonj in drobnejši občutki psihičnega zaznavanja. Sanje postanejo bolj lucidne in stanje sanj se kaže v naši zavesti. Sčasoma v sebi prebudimo zavest o viru, duhu, duši. Obrnemo se v praznino, v temo globokega notranjega prostora.

Tema aktivira najgloblje centre v možganih, žleze Kristalne palače, ki vzpostavljajo povezavo z izvirnim izvorom. Pinealna žleza nas povezuje z Univerzalno kozmično energijo. Iz hipotalamusne žleze usmerjamo dušo navzgor in sprejemamo padajočo Univerzalno kozmično energijo. Hipofizna žleza prejme kozmično silo, ki se uporablja za sproščanje duhovnih teles v zemeljsko ali človeško ravnino za potovanje.

Tema udejanja zaporedno višja stanja Božanske zavesti, ki so povezana s sintezo in akumulacijo psihodeličnih kemikalij v možganih. Melatonin, regulatorni hormon, telo in dušo pripravi na bolj fino in subtilnejšo realnost višje zavesti (1. do 3. dan). Pinolin, ki vpliva na nevro-prenosnike možganov, dovoljuje, da se vizije in sanjska stanja pojavijo v naši zavesti (od 3. do 5. dne). Sčasoma možgani sintetizirajo “duhovne molekule”
5-methoxy-N,N-dimethyltryptamine (5-MeO-DMT) in
dimethyltryptamine (DMT), kar olajša transcendentalne izkušnje univerzalne ljubezni in zlitja z Enostjo. (od 6. do 12. dne)

Cena delavnice Temna soba je 990 €  in traja 12 dni

V delavnico je všteta eko prehrana in posebna dieta za pripravo oz. regeneriranje telesa , Hunza živa voda, temna izolacijsko zvočna soba , navodila o poteku same delavnice in doživetje edinstvenega izkustva.

Pogoj za delavnico je polnoletnost in fizično ter duševno zdravje.