IBOGA retreat– edinstveno izkustvo

Iboga je celostna naravna metoda samozdravljenja in transformacijska tehnologija narave, ki možganom popolnoma omogoča nevroplastičnost. Izboljšamo lahko našo inteligenco. Lahko se naučimo novih veščin, ki nam lahko popolnoma spremenijo življenje. Postanemo lahko bolj čustveno inteligentni. Lahko se odvadimo slabih navad in prepričanj. Vaše izkušnje,  vedenje, razmišljanje, navade, miselni vzorci in načini, kako komunicirate s svetom, soneločljivi od tega, kako se možgani ožičijo. Kar pomeni, da gre za edinstveno izkustvo, saj setelo in možgani zresonirajo v naravno harmonično stanje, kajti visokofrekvenčna inteligenca delovanja rastline Iboge to omogoča. Znastvene študije so pokazale, da Iboga ne povzročanobenih stranskih učinkov niti zasvojenosti, vendar sam proces resoniranja v harmonično stanje vseh teles, prinese človeku lahko izkustva, ki so del dolgotrajnešega procesa samospoznavanja Sebstva in delovanja uma.

Mikrodosa Iboge Tabernanthe korenine se zaužije skupaj z vodo na čimbolj tešče in spočito telo. Pomembno je tudi, da se na dan retreata pripravite čimbolj spočito.  

Na začetku se telesa pripravijo s sanango, da se očisti stresa. Nato se podeli oracle native spirit cards, da simbolno uvidiš, kje tvoj um najbolj rabi fokus oz. pozornost.

Med samim retreatom se posluša glasba, ki omogoča, da se telesa globoko sprostijo in omogočajo čimbolj učinkovit proces detoksiranja možganov in telesa.

Vsakega se tudi očisti nizkih frekvenc teles s šamansko ropotuljo, da se omogoči resonanca visokih frekvenc, ki blagodejno vplivajo na potek transformacije samozdravljenja.  

Prav tako je v proces vključen tudi blagoslov s tekočino iz posebnih perujskih vrtnic, ki močno vpliva na duševno kraljestvo. Usklajuje in krepi naše eterično telo, odpira nas za ljubezen in predajo ter spodbuja globlji ljubeč odnos do sebe.

Ta retreat, ki ga izvajam je namenjen predvsem duhovni rasti, poglobljenost meditacije in samozdravljenju teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, duhovnega) . Lahko se ga udeleži polnoletna oseba, brez težkih bolezenskih stanj in duševnih motenj, ter osebe, ki nimajo visokega pritiska (več kot 140) , osebe, ki nimajo težav z jetri in osebe, ki ne jedo nobenih zdravil in ne uživajo trdih drog!

Na dan retreata se poje samo zajtrk brez kave, potem se pije samo tekočina (najbolje voda) čez dan, da je telo čimbolj tešče na retreatu. S seboj prinesi spalko, armafleks, odejo, steklenico z vodo, kakšno sadje za po retreatu, oblečeni v lahka udobna oblačila.

Glavni del procesa traja do 12ur , nadaljni del procesa prepoznanja, integracija pa do nekaj dni odvisno od duhovne zrelosti in usklajenosti teles med seboj.

Vse informacije oz. sam potek procesa bom povedal na samem začetku,

Obvezna predhodna prijava na mail omensat@gmail.com   Ob prijavi se sporoči tudi lokacija izvedbe retreata. Število mest je omejeno.

Cena osnovnega retreata je 130€ poravna se ob prihodu na retreat.

Polovica floodose je 250€ primerno za tiste, ki so že šli skozi proces mikrodse ali da vidim, da so res pretočni in delajo intenzivno na sebi in se prej pogovorijo z menoj.

Polna floodosa je 1300€ zelo intenzivni 3 dnevni proces, samo za pripravljene na celostno transformacijo.

Dobrodošli v kraljestvo celostnega zdravja!

Jaka Treven