Nikola Tesla je menil, da lahko skalarne valove v večji ali manjši meri proizvaja tudi človek. 
In glej ga zlomka najbolj intenzivno takrat, ko je v meditativnem stanju oz. v stanju notranje praznine (logično, na nek način se takrat z umom umakne iz 3D sveta), stikalo v katerem sprožimo skalarne valove, pa se nahaja na alfa ravni – torej tam nekje, ko v naših možganih prevladuje približno takšna frekvenca, kot je frekvenca Schumannovega valovanja. 


Skalarni valovi se odzivajo tudi na našo namero. Do sedaj smo govorili o nemanifestiranem na eni in manifestiranem na drugi strani le na splošno. Kako pa je s polji realnosti, katere živimo? Ne pozabimo namreč, da kvantni fiziki primerjajo vesolje z matrico neštetih možnosti. 
V zadnjih letih je bilo posnetih nekaj filmov, ki govorijo o kvantni resničnosti na poljuden način. Paralelno z njimi je prišlo tudi do razvoja kvantnih tehnik, s katerimi je mogoč preskok iz ene kvantne realnosti v drugo in to ne le v smislu zdravstvenega stanja (npr. reconnection), ampak tudi v smislu različnih drugih oblik izkušanja obilja (npr. equilibrium z namero). Pri equilibriumu z namero gre recimo za to, da se z umom pomakneš v praznino in paralelno ustvariš skalarno polje, ki kolapsira polje realnosti, v katerem si bil in te vodi v drugo polje realnosti, skladno s tvojo namero, saj so skalarni valovi neposredna povezava med nemanifestiranim in manifestiranim. 


Z jasno namero pa je moč usmerjati njihovo delovanje. Omejitev pri tem ni – mogoči so »čudeži« (»čudežne« ozdravitve, nenadni splošni življenjski uspehi …). Glavni elementi, ki vplivajo na učinkovitost takšnih tehnik so predvsem – količina skalarnih valov, ki jih ustvarimo (lahko se seštevajo – recimo mesto, na katerem je okrepljena Schumannova resonanca, prostor, v katerem to večkrat počnemo in ima zato ustrezno urejeno energijsko strukturo, skupina, naravnana v skladu z namero …), zaupanje v metodo, notranje omejitve in sposobnost ustvariti adekvatno namero.


V vseh primerih, ko se neka ozdravitev zgodi na nenavadn hiter način, ko pride do neke notranje transformacije s pomočjo višjih sil …,imajo prste vmes skalarni valovi, včasih zabeljeni z ustrezno namero, včasih pa ne, saj v nas takrat, ko so prisotni v zadostni meri, sami po sebi in na vseh ravneh usmerjajo v naše naravno stanje, stanje, kakršno v našem telesu nastopi takrat, ko se iz njega »umaknejo« napetosti, povzročene zaradi stresa, neizpolnjenih potreb, neintegriranih čustvenih nabojev in miselnih procesov. 


Ob dovolj intenzivni prisotnosti skalarnih valov pa pride celo do sprememb na nevrološki ravni. Gre le za to, na kakšen način skalarne valove pritegnemo, v kakšnem obsegu in v kakšni meri smo se pripravljeni prepustiti njihovemu bazičnemu delovanju, oziroma delovanju skladnim z namero. Skalarni valovi podprti z ustrezno namero zdravijo v stanju predanosti in odprtosti, ko zdravilec “dopusti”, da energija preprosto steče .

Tesla terapija   

 • aktivira DNK, 
 • harmonizira energijsko stanje vseh organov človeka,
 • vitalizira in sinhornizira vsa telesa (duhovno, mentalno, čustveno, fizično) in pospešuje prenos informacij med telesi 
 • balansira čakre, 
 • ureja energetsko polje in auro ter akupunkturne kanale, 
 • poveča podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
 • celostno uskladi človeka z zemljo in kozmosom, 
 • spodbuja kreativnost. 

Tesla terapije so primerne za:

 • osebe, ki iščejo alternativo samozdravljenja;
 • osebe, ki težijo k duhovni rasti eksistence Življenja in si želijo spremembe načina Življenja;
 • osebe, ki meditirajo in bi radi izkusili meditacijo s pomočjo Tesline tehnologije;
 • osebe, ki iščejo pomoč pri življenjskih situacijah;
 • otroke, ki imajo poškodovan imunski sistem (bolezen, cepljenje, nezdrava prehrana, alergije);
 • otroke, ki imajo težave s koncentracijo pri učenju;
 • pare, ki imajo težave v partnerskih odnosih;
 • za osebe, ki so energijsko izčrpani (pregorelost, depresija, prekomerna utrujenost);
 • za  športnike, ki želijo hitreje okrevati po poškodbi ali pa izboljšati psihično kondicijo.

Terapije po metodi dr.Rife in dr Clark

Uporablja se aparat za elektroterapijo  po metodi dr.Rife in dr Clark

BIOFREKVENČNI IMPULZI PO METODI DR. RIFE (z interpoliranimi Šumanovi valovi) 
AKUTNE BOLEZNI: Po mnenju dr. Rife so impulzi v tem območju zelo učinkoviti pri velikem številu degenerativnih, kroničnih in akutnih vnetij in bolezni. (skeniranje impulza v razponu od 700 do 2.000Hz) 
SARKOMI, RAK: skeniranja impulza v razponu od 2000 do 3000 Hz) 
HARMONIZACIJA ORGANOV IN CELIC : deluje pozitivno na usklajevanju živčnega sistema in energetskem stanju organa – pri čemer se presežna energija zmanjša, in kjer pomanjkljivost poveča raven energije notranjih organov ter celic. (skeniranje impulzov do 10.000 Hz). 

BIOFREKVENČNI IMPULZI PO METODI DR. CLARK (z zamenjavo polarnosti elektrod) 
VIRUSI,BAKTERIJE: impulzi v tem območju so zelo učinkoviti pri bakterijskih in virusnih vnetjih, prehladih, gripi, pa tudi pri driski in pri vsakem povišanju temperature – uporabljajo preventivno. (skeniranje impulza v razponu od 300 do 500 kHz) 
PARIZITI, GLISTE, BRADAVICE: (skeniranje impulza v razponu od 300 do 800 kHz) 
MIKOTOKSINI,GLJIVICE,PLESNI: (skeniranje impulza v razponu 50 do 300 kHz)

Magic gen – zdravilna moč valovne genetike

Valovna genetika lahko stimulira in celo spremeni določene dele DNK. To je mogoče, ker ima DNK elektromagnetne lastnosti, zato lahko, ko “pravi” elektromagnetni valovi tečejo skozi DNK, vplivajo na elektromagnetne lastnosti DNK.

DNK ni sestavljen samo iz nukleotidov, sladkorjev, fosfatov in aminokislin. Ima tudi svoje bio-fotone. Po mnenju nekaterih ruskih znanstvenikov spiralna struktura DNK omogoča, da se biofotoni na skladen način spiralno spiralizirajo. Ta proces služi kot elektromagnetni komunikacijski sistem, ki ga najdemo v vsaki celici našega telesa.

Eden od načinov, kako se lahko uporabi valovna genetika – za zdravljenje genov – je usmerjanje sevanja z epigenetskimi informacijami na določeno področje telesa. Ta proces lahko prenese epigenetske informacije v DNK celic in spremeni njihovo izražanje genov. S spreminjanjem genske ekspresije celic se celice spodbudijo k regeneraciji organov in kosti ter upočasnitvi procesa staranja.

Valovna genetika je pokazala, da je genetske lastnosti mogoče spremeniti, aktivirati in deaktivirati z uporabo resonančnih valov, ki jih žarimo na DNK. Zagovorniki valovne genetike so z dobro zasnovanimi in izvedenimi dvojno slepimi eksperimenti, fizično in klinično, večkrat dokazali sposobnost tehnologije valovne genetike, da ponovno zraste vitalne notranje organe, in vivo, brez zahtev po težkih, nevarnih in dragih kirurških posegih. . Uporaba tehnologij valovne genetike je odkrila celotno paleto funkcionalnosti DNK (vključno s funkcijami tako imenovane “junk DNK)” in celotnega genoma. Valovna genetika omogoča dostop do celotnega sistema DNK in ga neposredno nadzoruje, v neposredno korist vsega življenja, brez potrebe po nevarnih in zastarelih metodah “rekombinantne DNK”, in brez potrebe po kakršnih koli tehnikah gojenja “matičnih celic”. Dodatne aplikacije, ki izhajajo iz valovne genetike, vključujejo zelo zanesljivo tehnologijo podaljšanja življenjske dobe, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za vsako živo bitje, brez potrebe po kirurškem posegu.

Valovna genetika je z dobro zasnovanimi in izvedenimi dvojno slepimi poskusi, fizično in klinično, večkrat dokazala sposobnost tehnologije vaolvne genetike za ponovno rast vitalnih notranjih organov, in vivo, brez potrebe po dragih, težkih in nevarnih kirurških posegih. postopkov. Uporaba tehnologij valovne tehnologije je odkrila celotno funkcionalnost DNK (vključno s funkcijami tako imenovane “junk DNK)” in celotnega genoma. Valovne genetike omogoča dostop do celotnega sistema DNK in ga neposredno nadzoruje, kar neposredno koristi Vse življenje, brez potrebe po nevarnih in zastarelih metodah “rekombinantne DNK” in brez potrebe po kakršnih koli tehnikah gojenja “matičnih celic”.

Valovna genetika ima mnogo zdravilnih učinkov naj naštejemo neketere izmed njih  obnavlja gibljivost sklepov in hrbtenice, izboljša prekrvavitev in prehrano tkiv, nasiči celice s kisikom, spodbuja odtok venske krvi in ​​limfe, krepi imuniteto, ustavi potek bolezni, obnavlja spanec, poveča prag bolečine, zmanjša pojavnost alergij, ustavi srbenje ima protivnetni in baktericidni učinek, izboljša videz kože in njen tonus, ščiti možgane pred kisikovim stradanjem, zmanjša preobremenjenost živcev ,ima pomirjevalne lastnosti, pomaga zmanjšati količino zaužitih zdravil, aktivira pitno vodo, povečuje vitalnost odpravlja funkcionalne motnje različnega izvora.

Valovna genetska terapija je primerna tudi za revmatizem, išias, tendinitis, artritis, nevralgija, slaba prekrvavitev, razne fizične bolečine, nevralgija, prostatitis, migrena,nevroze,nespečnost,kardiopsihonevroza,enureza, kronični sinusitis,…

Iteraherčna terapija

Terahertz | Skalarni val | Optični kvarc

teraherčni puhalnik iteracare

Terahertz

Teraherci resonirajo na enaki frekvenci kot normalne človeške celice in ustvarjajo milijone tresljajev na sekundo ter tako aktivirajo zdrave in mirujoče celice, medtem ko odpravljajo nezdrave celice in proste radikale.

naprava iteracare (palčka)

Skalarni val

Ustvarja energijo skalarnih valov, ki energizira naše celice, uravnoveša telesne sisteme, krepi telo, proizvaja zdravilno energijo in prodira globlje v vitalne organe.

prednosti naprave iteracare

Optični kvarc

Optični kremen ojača energijo, ki jo ustvari naprava, in tako ustvari močnejši rezultat. Posnema 1/40 UV-energije sončne svetlobe. Krepi avrična polja v telesu.

Neionizirajoča energija

Za razliko od rentgenskih žarkov lahko teraherci še vedno prodrejo v telo, vendar zaradi nizke energije niso ionizirajoči in so neškodljivi.

Vodikove vezi

Značilna energija vodikove vezi, ki je najbolj prevladujoča vez v bioloških molekulah, leži v frekvenčnem območju THz.

Naprava iTeraCare Classic & Pro

Celična terapija

Raziskovalci iz Centra za napredno fotoniko RIKEN so ugotovili, da se frekvence teraherca lahko uporabljajo pri manipulaciji celičnih funkcij za zdravljenje določenih zdravstvenih stanj.

Natančno ciljanje

Nedavna študija Scientific Reports je pokazala, da lahko teraherčne frekvence, kadar ciljajo na določena področja telesa, vplivajo na beljakovine v celicah, ne da bi poškodovale ali spremenile same celice.