Nikola Tesla je menil, da lahko skalarne valove v večji ali manjši meri proizvaja tudi človek. 
In glej ga zlomka najbolj intenzivno takrat, ko je v meditativnem stanju oz. v stanju notranje praznine (logično, na nek način se takrat z umom umakne iz 3D sveta), stikalo v katerem sprožimo skalarne valove, pa se nahaja na alfa ravni – torej tam nekje, ko v naših možganih prevladuje približno takšna frekvenca, kot je frekvenca Schumannovega valovanja. 


Skalarni valovi se odzivajo tudi na našo namero. Do sedaj smo govorili o nemanifestiranem na eni in manifestiranem na drugi strani le na splošno. Kako pa je s polji realnosti, katere živimo? Ne pozabimo namreč, da kvantni fiziki primerjajo vesolje z matrico neštetih možnosti. 
V zadnjih letih je bilo posnetih nekaj filmov, ki govorijo o kvantni resničnosti na poljuden način. Paralelno z njimi je prišlo tudi do razvoja kvantnih tehnik, s katerimi je mogoč preskok iz ene kvantne realnosti v drugo in to ne le v smislu zdravstvenega stanja (npr. reconnection), ampak tudi v smislu različnih drugih oblik izkušanja obilja (npr. equilibrium z namero). Pri equilibriumu z namero gre recimo za to, da se z umom pomakneš v praznino in paralelno ustvariš skalarno polje, ki kolapsira polje realnosti, v katerem si bil in te vodi v drugo polje realnosti, skladno s tvojo namero, saj so skalarni valovi neposredna povezava med nemanifestiranim in manifestiranim. 


Z jasno namero pa je moč usmerjati njihovo delovanje. Omejitev pri tem ni – mogoči so »čudeži« (»čudežne« ozdravitve, nenadni splošni življenjski uspehi …). Glavni elementi, ki vplivajo na učinkovitost takšnih tehnik so predvsem – količina skalarnih valov, ki jih ustvarimo (lahko se seštevajo – recimo mesto, na katerem je okrepljena Schumannova resonanca, prostor, v katerem to večkrat počnemo in ima zato ustrezno urejeno energijsko strukturo, skupina, naravnana v skladu z namero …), zaupanje v metodo, notranje omejitve in sposobnost ustvariti adekvatno namero.


V vseh primerih, ko se neka ozdravitev zgodi na nenavadn hiter način, ko pride do neke notranje transformacije s pomočjo višjih sil …,imajo prste vmes skalarni valovi, včasih zabeljeni z ustrezno namero, včasih pa ne, saj v nas takrat, ko so prisotni v zadostni meri, sami po sebi in na vseh ravneh usmerjajo v naše naravno stanje, stanje, kakršno v našem telesu nastopi takrat, ko se iz njega »umaknejo« napetosti, povzročene zaradi stresa, neizpolnjenih potreb, neintegriranih čustvenih nabojev in miselnih procesov. 


Ob dovolj intenzivni prisotnosti skalarnih valov pa pride celo do sprememb na nevrološki ravni. Gre le za to, na kakšen način skalarne valove pritegnemo, v kakšnem obsegu in v kakšni meri smo se pripravljeni prepustiti njihovemu bazičnemu delovanju, oziroma delovanju skladnim z namero. Skalarni valovi podprti z ustrezno namero zdravijo v stanju predanosti in odprtosti, ko zdravilec “dopusti”, da energija preprosto steče .

Tesla terapija   

 • aktivira DNK, 
 • harmonizira energijsko stanje vseh organov človeka,
 • vitalizira vsa telesa (duhovno, mentalno, čustveno, fizično) in pospešuje prenos informacij med telesi 
 • balansira čakre, 
 • ureja energetsko polje in auro ter akupunkturne kanale, 
 • poveča podzavestni vpliv na čustva in intuicijo,
 • celostno uskladi človeka z zemljo in kozmosom, 
 • spodbuja kreativnost. 

Tesla terapije so primerne za:

 • osebe, ki iščejo alternativo samozdravljenja;
 • osebe, ki težijo k duhovni rasti eksistence Življenja in si želijo spremembe načina Življenja;
 • osebe, ki meditirajo in bi radi izkusili meditacijo s pomočjo Tesline tehnologije;
 • osebe, ki iščejo pomoč pri življenjskih situacijah;
 • otroke, ki imajo poškodovan imunski sistem (bolezen, cepljenje, nezdrava prehrana, alergije);
 • otroke, ki imajo težave s koncentracijo pri učenju;
 • pare, ki imajo težave v partnerskih odnosih;
 • za osebe, ki so energijsko izčrpani (pregorelost, depresija, prekomerna utrujenost);
 • za  športnike, ki želijo hitreje okrevati po poškodbi ali pa izboljšati psihično kondicijo.

Terapije po metodi dr.Rife in dr Clark

Uporablja se aparat za elektroterapijo  po metodi dr.Rife in dr Clark

BIOFREKVENČNI IMPULZI PO METODI DR. RIFE (z interpoliranimi Šumanovi valovi) 
AKUTNE BOLEZNI: Po mnenju dr. Rife so impulzi v tem območju zelo učinkoviti pri velikem številu degenerativnih, kroničnih in akutnih vnetij in bolezni. (skeniranje impulza v razponu od 700 do 2.000Hz) 
SARKOMI, RAK: skeniranja impulza v razponu od 2000 do 3000 Hz) 
HARMONIZACIJA ORGANOV IN CELIC : deluje pozitivno na usklajevanju živčnega sistema in energetskem stanju organa – pri čemer se presežna energija zmanjša, in kjer pomanjkljivost poveča raven energije notranjih organov ter celic. (skeniranje impulzov do 10.000 Hz). 

BIOFREKVENČNI IMPULZI PO METODI DR. CLARK (z zamenjavo polarnosti elektrod) 
VIRUSI,BAKTERIJE: impulzi v tem območju so zelo učinkoviti pri bakterijskih in virusnih vnetjih, prehladih, gripi, pa tudi pri driski in pri vsakem povišanju temperature – uporabljajo preventivno. (skeniranje impulza v razponu od 300 do 500 kHz) 
PARIZITI, GLISTE, BRADAVICE: (skeniranje impulza v razponu od 300 do 800 kHz) 
MIKOTOKSINI,GLJIVICE,PLESNI: (skeniranje impulza v razponu 50 do 300 kHz)

Magic gen – zdravilna moč valovne genetike

Valovna genetika lahko stimulira in celo spremeni določene dele DNK. To je mogoče, ker ima DNK elektromagnetne lastnosti, zato lahko, ko “pravi” elektromagnetni valovi tečejo skozi DNK, vplivajo na elektromagnetne lastnosti DNK.

DNK ni sestavljen samo iz nukleotidov, sladkorjev, fosfatov in aminokislin. Ima tudi svoje bio-fotone. Po mnenju nekaterih ruskih znanstvenikov spiralna struktura DNK omogoča, da se biofotoni na skladen način spiralno spiralizirajo. Ta proces služi kot elektromagnetni komunikacijski sistem, ki ga najdemo v vsaki celici našega telesa.

Eden od načinov, kako se lahko uporabi valovna genetika – za zdravljenje genov – je usmerjanje sevanja z epigenetskimi informacijami na določeno področje telesa. Ta proces lahko prenese epigenetske informacije v DNK celic in spremeni njihovo izražanje genov. S spreminjanjem genske ekspresije celic se celice spodbudijo k regeneraciji organov in kosti ter upočasnitvi procesa staranja.

Terapija je primerna tudi za revmatizem, išias, tendinitis, artritis, nevralgija, slaba prekrvavitev, razne fizične bolečine,…